Karriärsida

Connecta med oss

Har du redan Connect? Logga in.

Connecta med

eller
Menade du @

Vår integritetspolicy

PuL (Personuppgiftslagen 2008:204)

Då du skickar en ansökan eller intresseanmälan till Redeye registreras dina personuppgifter i vårt on-line baserade rekryteringssystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i rekryteringssystemet. Information om den sökande lagras i en databas. Behöriga rekryteringsansvariga inom Redeye kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Redeye får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Redeye eller till tredje part som agerar för Redeyes räkning, detta kan inkludera servrar och databaser utanför det land där du skickade in ansökan. Detta kan innebära överföringar utanför EU/ESS och USA.

Redeye är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till jonna.bramstedt@redeye.se.

Vill du veta mer om din rätt enligt Personuppgiftslagen, PuL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Kolla din epost

För att logga in i Connect så behöver du bekräfta din e-postadress genom att klicka på länken vi skickat till dig.